56.21.Z- przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering) 10.71.Z- produkcja pieczywa; produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek 10.72.Z- produkcja sucharów i herbatników; produkcja konserwowanych wyrobów ciastkarskich i ciastek 10.73.Z- produkcja makaronów, klusek, kuskusu i podobnych wyrobów mącznych 10.85.Z- wytwarzanie gotowych posiłków i dań 10.86.Z- produkcja artykułów spożywczych homogenizowanych i żywności dietetycznej 10.89.Z- produkcja pozostałych artykułów spożywczych, gdzie indziej niesklasyfikowana 46.36.Z- sprzedaż hurtowa cukru, czekolady, wyrobów cukierniczych i piekarskich
46.37.Z- sprzedaż hurtowa herbaty, kawy, kakao i przypraw
56.29.Z- pozostała usługowa działalność gastronomiczna 56.30.Z- przygotowywanie i podawanie napojów